sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Ufo tarjosi kaakaon

Bongasin tänään työpaikan, joka on kuin luotu minulle. Just eikä melkein. Oikein sydämessä läikähti, kun työtehtävien kuvailua luin. Kaikki natsaa; koulutus on sopiva, työkokemus on erittäin sopiva (olen ollut samalla työnantajalla ennenkin töissä hieman eri tehtävissä) ja rekrytoija on tuttu tyyppi. Nyt pitää vaan toivoa, että paikka on oikeasti auki, eikä vain näennäisesti avoinna. Näin sitä pieni ihminen innostuu puolen vuoden määräaikaisesta työpaikasta toisella puolella Suomea. 

Saisi nyt perskutarallaa sen jalan sinne oven väliin! 

''Ufo tajosi kaakaon, maistoin sanoin hyvää on
 muki tiskattiin, kuivattiin, koneet käynnistettiin
 ufo tarjosi kaakaon, kuinka upeaa elämä on
 Saturnus, Mars, Venus, tähtien kimallus.''






7 kommenttia:

  1. Voi, todella toivotan sinulle onnea nyt. Onnea, onnea, onnea!

    VastaaPoista
  2. Sama täällä, kädet ristissä kyynärpäitä myöten! Voi kun nyt natsaisi.

    Ja Martti Servokin - tulinpa hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos toivotuksista! Toivon vaan tosiaan, että paikka on oikeasti auki. Kyseisessä organisaatiossa on sellainen tuolileikki käynnissä, että uusilla (tai edes entisillä) naamoilla on vaikeuksia ängetä mukaan.

    Martti Servo on nero :) Täydellistä hyvän mielen musiikia. Samba kuppi kuumaa -biisi on kyllä ehdoton suosikki.

    VastaaPoista
  4. Onnea! Toivottavasti nyt tärppää!

    Itse hain yhteen paikkaan, jossa kaikki natsasi. Ihan oikeasti täytin ne kriteerit. Ei ole tuttja ko. paikassa, enkä tiedä, olisiko auttanutkaa. En saanut edes kutsua työhaastatteluun. :/

    VastaaPoista
  5. Hakemus paikkaan on lähtenyt ja ensi viikon saa vielä jännittää, että tuleeko kutsua haastatteluun. Pari muutakin soveliasta paikkaa on hakusessa, mutta en nyt erityisesti jaksa niistä innostua. Jos tulkitsen työpaikkailmoituksia rivien välistä oikein, niin paikat on jo luvattu muille.

    Itse en haluaisi enää ''turhaan'' haastatteluun. Tällä työttömyysjaksolla olen jo ''harjoitellut'' kolme kertaa ja nyt saisi tärpätä. Aikaisemmin olen aina haastatteluun päästyäni saanut paikan, mutta nyt ei nappaa sitten millään. Kahdessa noista kolmesta työhaastattelusta olinkin kyllä ''pakosta haastateltava'', paikan saaja oli jo tiedossa, mutta julkisen sektorin paikkaan oli vaan pakko haastatella 3-5. Ihan perusteellisesti minut kyllä haastateltiin, yli tunnin verran molemmilla kerroilla. Mutta ''yllättäen'' paikka menikin jollekin, joka oli jo aiemmin tehnyt juuri samaa hommaa samassa organisaatiossa.

    VastaaPoista
  6. Ok, pidän peukkuja. Ittellä takan samanlaisia "pakkohaastatteluja".

    VastaaPoista